Ikke flere almene boliger i Ballerup
Debat Lolan Ottesen skriver i Ballerup Bladet i sidste uge, at vi skal have flere almene boliger i Ballerup for at dække os ind på grund af de mange flygtninge og migranter, der kommer til landet for tiden.

Nej, vi skal ikke have flere almene boliger i Ballerup. Vi ligger i forvejen i top 3 på landsplan, idet almene boliger udgør 56 procent af boligmassen i Ballerup, mens den ligger på 20 procent på landsplan og 24 procent i hovedstadsområdet. Vi har så rigeligt bygget vores del af almene boliger.

Det hænger i øvrigt ikke sammen med den linje, som Socialdemokraterne lægger for dagen på Christiansborg. Her slår Socialdemokraterne med Mette Frederiksen i spidsen på tromme for, at der skal laves flygtningelandsbyer.

Det er vi i Venstre ikke enige i, men løsningen er ikke flere almene boliger i Ballerup kommune.

Vi skal udvikle de almene boliger, vi har i dag, til moderne og attraktive boliger samt sørge for at udstykke flere grunde til private boliger, så vi kan få flere skattekroner ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *