Giraf og gøgl i vinterferien
For børn Vinterferien står for døren og vanen tro betyder det at Ballerup Centret har hevet lidt sjov og løjer op af hatten.

Fra mandag den 15. til onsdag den 17. februar kan man i tidsrummet 11 til 17 besøge Centertorvet, hvor der blandt andet er hoppeborg, kreativt tegne/maleværksted og mulighed for at lave et badge. Man kan også møde giraffen Julius eller den sjove ballonklovn

Torsdag den 18. til lørdagden 20. februar står den på sceneshow med klovnene Charlie og Binalto. De to spasmagere er blandt andet kendt fra tv-programmerne ’Fjernsyn for dig’ og ’Morgenflimmer’.

Og hvis man bliver inspireret til flere klovnerier kan man deltage i ’cirkusworkshop’ og for eksempel lære at trylle, jonglere eller gå på stylter torsdag og fredag klokken 11 og 13.30 samt lørdag klokken 12.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *