Foreningerne blev hyldet
nytårskur-2.jpg
Repræsentanter fra kommunens rige foreningsliv var samlet til nytårskur på rådhuset. Foto: Flemming Schiller
nytårskur Ballerups rige foreningsliv blev hyldet og fik hilst på hinanden, da Ballerup Kommune inviterede til nytårskur.

De blev snakket og hygget, da Ballerups mange foreninger torsdag aften blev inviteret til nytårskur på Ballerup Rådhus. De over 50 foreningers repræsentanter fik hilst på hinanden, netværket og nappet en bid brød ved den store buffet i Atriet på rådhuset.

Borgmester Jesper Würtzen bød velkommen og gjorde status over året og fremtiden i kommunen.

»Vi har et flot og mangeartet fritidsliv i Ballerup Kommune. I forbindelse med budgettet var det nødvendigt at spare, men der alligevel godt nyt på vej på kultur- og fritidsområdet,« sagde borgmesteren.

Kulturelt fyrtårn

En af de mest markante ting som borgmesteren nævnte var, at kommunen nu har overtaget driften af Ballerup Super Arena og at det kommer til at danne rammen om en lang række lokale aktiviteter og blive en slags idrætsligt og kulturelt fyrtårn for Ballerup Kommune.

Men borgmesteren kunne også nævne de nye kunstgræsbaner, renoveringen af East Kilbride badet, forbedringer af Tapeten og den fortsatte udvikling af Parkskolen, hvor billedkunstskolen også er rykket ind.

Jesper Würtzen sluttede af med at takke alle de frivillige for deres store indsats til glæde for borgerne og pointerede, at det har stor betydning for fællesskabet, for alle aldre i Ballerup Kommune.

Nytårskur-3 Nytårskur-4 Nytårskur-5 Nytårskur-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *