Flere almene boliger – en syg idé
Debat Viceborgmester Lolan Marianne Ottesen skriver den 26. januar i Ballerup Bladet, at ”Flere almene boliger er nødvendigt”.

Endvidere, at flygtningene ikke har penge til selv at købe boliger.

Nej, det er korrekt, og ifølge statistikkerne vil de heller ikke komme til det de første mange år efter ankomsten til Danmark. En stor del – specielt kvinderne – vil erfaringsmæssigt aldrig komme til at forsørge sig selv.

Selvom det er politisk ukorrekt, må vi nok erkende, at flygtningene uvægerligt vil medføre både sociale, økonomiske og kriminelle problemer – spørg blot tyskerne (Köln) og svenskerne (afbrændinger).

Ballerup Kommune har 12000 almennyttige boliger. Er det ikke rigeligt? Er det særlig smart at skabe nye økonomiske udfordringer ved at bygge endnu flere med henblik på flygtninge, der åbenbart skal komme længere frem i boligkøerne end danskere?

Landspolitikerne arbejder jo nu på at etablere flygtningelandsbyer, idet man har erkendt, at de økonomiske og praktiske udfordringer fremover vil blive helt uoverskuelige for kommunerne.

Hvis Lolan Marianne Ottesens holdning er dækkende for Ballerup Kommune, ser det virkelig sort ud.

Hvis kommunalbestyrelsen absolut vil have flere nye indbyggere, var det måske en bedre ide at tiltrække selvforsørgende borgere, der kunne bidrage positivt til kommunekassen og ikke det modsatte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *