Fire medaljer til lokale gymnaster
gymnastikpiger-copy.jpg
En håndfuld af Ballerup Gymnastikforenings dygtige piger. Bagerst fra venstre: Alma Sofie Pedersen, Bianca Rosenlund og Marie Mejnholt-Jakobsen. Forrest: Lucca Schmidt og Maria Grosser. Foto: Privatfoto
Gymnastik Søndag den 14. februar åbnede Taastrup Idrætshaller dørene for årets første konkurrence i rytmisk sportsgymnastik, TIK-Pokalen , hvor både grupper og individuelle gymnaster i alle aldersklasser deltog.

Ballerup Gymnastikforening deltog med ni individuelle piger.

I minirækken (-10 år) viste Lucca Schmidt og Maria Grosser hver en serie uden håndredskab og placerede sig som henholdsvis nummer fem og seks.

I rekrutrækken (10-13 år) blev Alma Sofie Pedersen med sin tøndebåndsserie nummer to, Marie Mejnholt-Jakobsen med sin kølleserie blev nummer tre og debutanten Bianca Rosenlund blev med sin boldserie nummer 18. Isabella Schultz er nyoprykket juniorgymnast. Hun stillede op med en tov- og boldserie, som hun begge klarede til en flot tredjeplads.

I senior 2. div. placerede Sheila Schalburg (tøndebånd og køller) sig ligeledes på en flot tredjeplads. Og konkurrencedagen sluttede med senior 1. div., hvor Laura Smedegaard (bold og vimpel) oblev nummer fem og nyoprykkede Nathalie Kloth (bold og tøndebånd) blev nummer syv.

Næste gang Ballerups dygtige gymnaster skal ’’i ilden’’ er ved Sjællandsmesterskaberne i weekenden den 5.-6. marts i Taastrup Idrætshaller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *