Finale i Vinter OL
Orientering På lørdag er der finale i Ballerup Orienteringsklubs traditionsrige træningsturnering Vinter OL, der spænder af fra jul til forår.

De fleste deltagere er fra Ballerup OK, men flere fra andre klubber sniger sig dog ind i feltet og gør det stærkt. I det seneste løb forrige lørdag deltog adskillige fra De Hårdes Klub, der er specialister i langdistanceløb under krævende forhold, og tog blandt andet de to øverste pladser på den svære mellemdistance.

På alle fire baner er det dog løbere fra Ballerup OK, som samlet har klaret sig bedst over de hidtidige fire løb. Det skal blive spændende at se, om de formår at holde skansen på finaledagen, eller må overlade podiepladserne til deltagere fra andre klubber.

Det er en tradition, at Ballerup OK’s Vinter OL er åbent for alle. I år er der oven i købet det ekstra tilbud, at alle med dette blad i hånden kan deltage gratis og prøve det af.

Så hvis man elsker skoven og naturen og nyder at løbe eller spadsere, så kan man benytte chancen for en helt anderledes oplevelse – man skal bare møde op på lørdag mellem klokken 12 og 12.45.

Der er baner i alle sværhedsgrader, også lette, så alle kan være med. Mere info og tilmelding senest to dage før på www.ballerup-ok.dk. Mød op i klubhuset Egedal, Egebjerghuse 27, hvor der også er noget at styrke sig på bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *