Et farligt kryds
Debat Så skete det igen.

Tidligt lørdag morgen stødte to biler sammen og efterlod et virvar af vragdele i »Chokoladekrydset«. Det er ikke første gang og desværre heller ikke sidste gang, at mennesker lemlæstes og deres biler totalskades. Det sidste er sådan set min mindste bekymring.

Der sker jævnligt ulykker i krydset, og man skal ikke holde for rødt særligt længe for at konstatere, at der skal justeres på tiden mellem at den ene retning får rødt signal og den anden retning grønt. Det er som om, at de to skift sker samtidigt.

Man kan altid argumentere for alt muligt. Men faktum er, at folk bliver lemlæstede uden at nogen tilsyneladende overvejer at gøre noget ved det. Må jeg derfor opfordre til, at de ansvarlige finder ud af, hvad der er problemet, og gør noget ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *