En park skal være smuk og velholdt
debat Det glæder mig at se at kommunen endelig svarer på kritikken omkring mangel på oprydning i Skovlunde Bypark.

På papiret lyder det rigtig fint, når Helle Tiedemann beskriver hvor godt det bliver for naturen. Jeg skal ikke udelukke at der kommer flere insekter og måske nogle flere fugle i byparken, hvis man efterlader grenaffald.

I min optik henviser begrebet ”park” dog til et havelignende anlæg med et rekreativt formål. Vi er flittige brugere af Skovlunde Bypark og har været det i de 17 år vi har boet her, og det er altså svært at få øje på det berigende i at lade affaldet ligge.

Måske skulle Helle Tiedemann gå en tur i byparken for selv at se efter hvordan det rent faktisk ser ud?

Jeg tror ikke vi kommer udenom, at en park er og bliver et smukt og velholdt område – hvis man vil opleve uberørt natur har man jo mulighed for at tage i skoven.

Jeg synes ikke det klæder politikkerne at bagatellisere borgernes oplevelser af nærmiljøet ved at tale ned til dem, som jeg synes Helle Tiedemann gør i hendes svar.

2 kommentarer om “En park skal være smuk og velholdt”

  1. Helle Tiedemann siger:

    Du har ret langt hen ad vejen. Skovlunde Bypark er ikke en naturpark. Jeg har revideret lidt i mine holdninger til det og har idag haft folk i byparken for at besigtige. Der bliver fældet og ryddet op. Nu er det forår og vi skal nyde vores rekreative områder. Jeg håber at I bliver tilfredse med indsatsen:)

  2. Michael Harrington siger:

    Ballerup kommune har jo ansvaret for den brandvej som ligger i mellem baghaven til folks haver på Ellekildevej og byparken, men som er helt tilgroet og kun giver de forbandet tyvebander fra Østlandene super forhold for indbrud!!
    Så tak til Ballerup kommune for at de nu vil rydde alt ned så man på lang afstand kan se hvis “nogen” lusker rundt og pynser på indbrud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *