De små grå kom på overarbejde
skoleskak_6.jpg
Hedegårdsskolens yngste elever spillede skak. Foto: Flemming Schiller
skoleskak Indskolingen på Hedegårdsskolen deltog fredag i Skolernes Skakdag på Tapeten. Der blev tænkt så det knagede over de ternede skakbrætter, og børnene havde helt styr på brikker og træk i det ældgamle spil.

Fredag stod de ternede skakbrætter linet op på de mange, lange rækker af borde i salen på Tapeten. Rundt om dem sad første, anden og tredje klasse-elever fra Hedegårdsskolen, som var med i den store landsdækkende ’Skolernes Skakdag’.

De små lagde ud med nogle runder bondeskak, hvor man kun spiller med bønder og spiller to mod to. Derefter fandt de ældste, som havde lidt mere erfaring med spillet, de resterende brikker frem og tog nogle spil ’’rigtig’’ skak.

På landsplan deltog over 32.000 elever fra i alt 252 skoler i fredagens skakdag.

Se flere billeder fra skakdagen på Tapeten: Billeder fra Skolernes Skakdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *