Cardio Cup i WTC Ballerup
Fitness I World Trade Center i Ballerup holder fitness- og sundhedshuset ’Fit&Sund’ til. De arrangerer lørdag den 27. februar et fem timer langt velgørenheds spinningløb, Cardio Cup, til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Første hold skal på cyklerne klokken 9, og så skiftes der ud på cyklerne hver time. Der er stadig ledige pladser, hvis nogen har lyst til at være med, oplyser Thomas Kelm-Nielsen fra Fit&Sund

Hver time er der også en ny motiverende instruktør, der vil gøre sit bedste for at få deltagerne til også at yde deres bedste. Og under arrangementet vil Fit&Sund-medarbejdere, bestående af både personlige trænere, fysioterapout og massør, være til stede for at støtte, vejlede og skabe en god stemning for de forhåbentlig mange deltagere.

Man kan tilmelde sig Cadio Cup i WTC Ballerup senest 26. februar på mail: ballerup@fitogsund.dk. Man betaler en halvtredser for at være med i en time, penge som går direkte til Kræftens Bekæmpelse. Derudover er der forskellige konkurrencer og auktioner på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *