Byparken skal naturligvis fremtræde mere velfriseret
Debat Kære Lasse Fabricius og Tatiana Stilou. Tak for jeres indlæg om Skovlunde Bypark.

Til dig Tatiana vil jeg lige sige at jeg ikke kunne drømme om at tale ned til nogen som helst borger. Jeg har meget stor respekt for borgernes meninger og holdninger til vores kommune, jeg spørger faktisk gerne borgerne til råds i forskellige sammenhænge, og jeg lytter altid.

I har begge ret i at jeg ikke har fået skelnet ordentligt imellem bypark og naturpark, det vil jeg gerne beklage.

Jeg er enig med jer i, at vi skal finde den rette balance mellem rekreative hensyn og naturhensyn. Byparken skal naturligvis fremtræde langt mere “velfriseret” end naturparken.

Der er ingen tvivl om, at vi i haver, parker og byens øvrige grønne områder, kan være med til at skabe bedre levevilkår for smådyr og skabe korridorer for dyrenes spredning. Det udelukker ikke, at vi har skønne velplejede parker, blomsterglæde i byen og frodighed langs veje.

Jeg arbejder hele tiden for at vi får flere træer og flere blomster i bybilledet, det betyder meget at der er “noget for øjet” når vi bevæger os rundt.

Skovlunde Bypark bliver i denne og næste uge gjort klar til foråret og vil fortsat fremstå velplejet, som du kender den. Dog med nogle kvasbunker i busketter under store træer. Giv mig gerne en besked, hvis du herefter fortsat finder at parken er for naturpræget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *