Benzinsalg støtter lokalsporten
Støtte 10.000 kroner er røget i klubkassen hos BSF. Pengene kommer fra OK og SuperBrugsen i Skovlunde, der har en sponsoraftale med BSF, hvor benzinkunder kan tilmelde deres benzinkort en særlig sponsoraftale.

Hver gang kunderne tanker med kortet, støtter de BSF. Og selvom det kun er få ører per liter, bliver det hurtigt til mange kroner i det samlede regnestykke. Støtten er gratis for kunden, det er OK og SuperBrugsen i Skovlunde, der udbetaler pengene til klubben. Og i BSF falder de 10.000 på et tørt sted:

»Vi har cirka 20 turneringshold for piger og drenge, så vi bruger en del penge på turneringskampene med dommerudgifter og så videre. Og ellers skal der jo hele tiden købes nye materialer, ikke mindst nye bolde. For når vi har cirka 1.100 medlemmer og her af cirka 800 børn og unge, så skal der jo noget til,« siger formanden for BSF Renè Andersen,

1 kommentar om “Benzinsalg støtter lokalsporten”

 1. Karsten Kriegel siger:

  Også KFUM-Spejderne i Ballerup er med i ordningen og vi har modtaget næsten 2.000 kr. fra OK.

  Med venlig hilsen

  Karsten Kriegel
  formand
  KFUM-Spejderne i Ballerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *