Ballerup som UNICEF by?
Debat  Nej, ikke hvis det står til Dansk Folkeparti!

Vi står i øjeblikket med massive migrations-, indvandrings- og flygtningeproblemer i EU, Danmark og Ballerup, hvor vi i år skal modtage over dobbelt så mange migranter, indvandrer og flygtninge i Ballerup Kommune som vi modtog sidste år.

Vi mener derfor ikke, at tiden er til at vi også skal bruge en halv million kroner på administration i forbindelse med at være UNICEF by, når vi i forvejen er hårdt presset økonomisk i Ballerup Kommune. Og vi i øvrigt får rigelige med udfordringer i at modtage, installere og integrere alle disse mange mennesker, som vi årligt bliver pålagt at skulle modtage i Ballerup Kommune.

Samtidig skal vi i Ballerup Kommune effektivisere og spare på administration som jo også omhandler borgerservicen. Det vil sige vi sparer på servicen til borgerne i Ballerup Kommune for at kunne markedsføre os som UNICEF by, ude i den store verden? Det hænger i vores optik ikke sammen! Og derfor kan Dansk Folkeparti ikke tilslutte sig den beslutning, der blev vedtaget ved kommunalbestyrelsesm

2 kommentarer om “Ballerup som UNICEF by?”

 1. Musa Kekec siger:

  Hej Lone

  Kan du referere til hvor jeg kan finde data på om at vi skal modtaget dobbelt så mange migranter, flygtninge og indvandrere i Ballerup?

  Nu hvor vi er i gang: Hvad er forskellen på de 3 grupper du nævner foroven og er du imod indvandring? Synes jeg kan huske dig sige at vi skal tiltrække ressourcestærke mennesker fra udlandet til Ballerup – disse er potentielle indvandrere og migranter…

  Jeg havde en forståelse af at DF havde en interesse i at hjælpe folk i nærområderne hvilket dette initiativ understøtter via uddannelse – gælder DFs politik som vinden blæser?

  Jeg kender godt svaret…

  Mh
  Musa

 2. Helle Tiedemann siger:

  Hver eneste lille mulighed DF’s Lone Madsen har i kommunalbestyrelsen bliver brugt til at trække flygtningekortet. Jeg kan kun se at Lone Madsen er langt uden for pædagogisk rækkevidde. Alligevel dejligt at du afkræver hende svar, så tak for det Musa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *