Ang. Skovlunde Bypark
debat Helle Tiedemann skriver i sidste uge om Skovlunde Bypark, at kommunen har har ryddet op efter det kraftige snefald i november.

Det et tydeligt, at det er længe siden at Helle Tiedemann har gået en tur i byparken. Flere steder ligger der knækkede træer ovenpå buske, op til seks meter lange grene med kroner på græsplæner og langs stier og meter høje bunker af grenaffald imellem buskene.

Helle skriver også at der er regler om at 10 procent af gamle stammer og grene skal efter lades i statsskovene. Undskyld, men sidst jeg checkede efter var byparken en park og ikke en skov.

Jeg har intet imod at skabe ’’vildnis’’, hvor dyr kan gemme sig fra de fritløbende hunde (der jo i øvrigt burde være i snor). Der må også gerne være grene og så videre inde i buskadset, men den måde det ser ud på nu har intet med »at skabe et vildnis« at gøre.

Hvad var der i vejen med den gamle måde at gøre det på? Lad en mand med en mobil flismaskine køre igennem byparken, slå de store grene til flis og spred det i ’’skovbunden’’. Det kan umuligt tage mere end en dag eller to, det er stadig ’’økologisk’’ og vi generer ikke dine sommerfugle og biller.

1 kommentar om “Ang. Skovlunde Bypark”

  1. Helle Tiedemann siger:

    Du har ret langt hen ad vejen. Skovlunde Bypark er ikke en naturpark. Jeg har revideret lidt i mine holdninger til det og har idag haft folk i byparken for at besigtige. Der bliver fældet og ryddet op. Nu er det forår og vi skal nyde vores rekreative områder. Jeg håber at I bliver tilfredse med indsatsen:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *