Verden er digitaliseret
Debat Det er ikke så svært at bruge de teknologiske tiltag. Det er meget nemmere, end du tror. Hvad mener jeg så med det; Jeg har fået opfattelsen af at verden er blevet mere og mere digitaliseret, og flere og flere mennesker bliver hægtet af.

Uanset om de vil, armen om på ryggen, du kan protestere men lige lidt hjælpe det, din lønseddel havner i digital post, selv om du ikke har hverken computer eller evner til at bruge en privat eller på biblioteket. Det er ikke fair, mange mennesker er ladt i stikken.

Det er min erfaring at det ikke kun handler om ældre, men det handler om mennesker i alle aldre, som ikke interesserer sig for teknologi, som ikke gider det, som hellere vil skrive et brev eller har et fysisk arbejde, som de har passet i måske 40 år. Skal de straffes, fordi de ikke gider en computer?

Vores samfund er ved at skodde en stor del af befolkningen som har tjent samfundet i en menneskealder på grund af ny teknologi.

Men afslutningsvis vil jeg først opråbe vore politikere og dernæst borgerne til at komme ind i kampen, vi kan ikke forvente at alle kan følge med vis hensyn. Vi er nødt til at komme videre, jeg stiller mig til rådighed for at hjælpe jer videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *