Velkommen til herreværelset
Foredrag Skovlunde Kirke inviterer til et nyt spændende og hyggeligt fællesskab for mænd.

Fra januar måned åbner en helt ny verden for mænd i Skovlunde Kirke. Her slår herreværelset nemlig dørene op med masser af spændende foredrag, samvær og hygge for mænd i alle aldre.

Eneste adgangskrav er et medlemskab og lysten til at høre spændende mænd fortælle om deres erfaringer, oplevelser og fag. Alle foredrag og hyggeaftener foregår fredage mellem klokken 16 og 18 i Skovlunde Kirkes pejsestue, Lundebjerggårdsvej 3B

Det hele begynder fredag den 8. januar, hvor den tidligere jægersoldat og US Ranger, Carsten Mørch fortæller om sine oplevelser og om det benhårde kursus, hvor han fik en førsteplads og måtte henvise sin gode kollega B.S. Christiansen til 3. pladsen.

Den 5. februar kan man møde tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, der fortæller om efterforskningen af mere end 300 drabssager, blandt andet mod ’Amagermanden’.

Han fortæller om, hvad der sker når der bliver begået et drab og hvordan samarbejdet med teknikere, retsmedicinere, pressen og offentligheden fungerer.

Fredag den 4. marts kommer USA-eksperten Niels Bjerre Poulsen forbi og fortæller om det forestående amerikanske valg. Hvilke emner og konflikter venter forude og hvilket USA kan verden vente at se efter et valg.

Fredag den 8. april kan man møde den garvede Christiansborg-journalist Kaare R. Schou, der vil fortælle om det politiske liv som det former sig inde bag murene. Han ved hvordan det politiske liv fungerer og vil fortælle, hvordan politik bliver til i virkeligheden.

Fredag den 29. april er der fællesspisning med ølsmagning og måske grill, hvis vejret tillader det.

Sport og historie

Derefter er der sommerferie, men herreværelset åbner igen i september, hvor der fredag den 2. september er besøg fra sportens verden. Her kommer Victor Feddersen, der var med på den berømte ’guldfirer’, forbi og fortæller om det hårde slid, der førte til guldmedaljerne ved OL i 1996 og hvad han har kunnet bruge sin ’uddannelse’ til efterfølgende.

Den 7. oktober kommer Mogens Wenzel Andreasen forbi og fortæller om sine oplevelser fra sin barndom under besættelsen. Han vil fortælle om hvordan han og Poul vandt 2. verdenskrig, om svagbørnskoloni og bondegården i Odsherred. Det er erindringer når de ikke kun er sande, men også sjove.

Fredag den 4. november er der en endnu uafsløret hemmelig gæst, mens der fredag den 2. december er juleafslutning med fællesspisning og vinsmagning.

Alt i alt er der nu ingen undskyldning for at gemme sig bag fjernsynets kunstige verden. Herreværelset er åbent og oplevelserne vente derude.

Hvis man vil vide mere, kan man få mere info hos kirketjener Henning Grovermann på mail hgr@skovlundekirke.dk, eller telefon 30274897 eller hos sognepræst Morten Wassmer på mow@km.dk eller 21180937.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *