Udvikling af Skovlunde
Debat Under denne overskrift roser Henriette Andersen det foreliggende projekt ”Fremtidens Skovlunde Bymidte” med store ord i Ballerup Bladet den 12.01.2016.

Det er tydeligt, at Henriette Andersen naturligt har ladet sig imponere af det flotte og velpræsenterede projekt, hvilket jeg godt kan forstå. Projektet er virkelig flot fremstillet på en idyllisk måde. Det korte og lange er dog, at det er et dødsens farligt hovsa projekt til skade for både miljø og sikkerhed med både bløde og hårde trafikant grupper blandet sammen i en pærevælling. Projektet bør stoppes omgående. Der er mange argumenter imod, hvilket tidligere er belyst. Sikkerhedsmæssigt er det farligt og forureningsmæssigt er det yderst uhensigtsmæssigt. Den eneste rigtige løsning er en nedsænkning af boulevarden med en gangbro over således at bløde og hårde trafikanter adskilles. Miljømæssigt er projektet uhensigtsmæssigt fordi langsomt kørende og stillestående køretøjer forurener mere end køretøjer i bevægelse med en konstant hastighed. En nedsænkning af Boulevarden koster formentlig mere end det foreliggende projekt, men så er anbefalingen at vente indtil der er penge til at få projekteret et sikkert og miljømæssigt hensigtsmæssigt projekt.

Gennemføres det foreliggende projekt ”Fremtidens Skovlunde Bymidte” må vi håbe at de ansvarlige vil tage det fulde ansvar for de kommende uheld med personskade til følge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *