Svar om vejarbejde
Debat Til Per Larsen. Tak for dit læserbrev om arbejdet på Lundebjerggårdsvej.

Ballerup Kommune og Forsyning Ballerup er faktisk i tæt kontakt for at finde mest mulig synergi i anlægsarbejder, så vi dels sparer på skattekronerne og dels generer borgerne mindst muligt med arbejdet.

Vi har også om Lundebjerggårdsvej været i kontakt med Forsyning Ballerup, der står for udskiftningen af det slidte ledningsnet. Her fremgår af den ansøgte gravetilladelse, at ledningsarbejderne ligger uden for den del af vejen, der blev renoveret i 2008-2009. Den strækning, hvor Forsyning Ballerup går i jorden, fik sidst nyt slidlag i 1990.

Selvom belægningen holder godt, er det således 25 år siden, og et større tidsrum end vi kan forventes at kunne koordinere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *