Super Arena med masser af cykling
Cykelløb.jpg
Dramatik og masser af gode spurter skabte en god ramme for de 2500 mennesker, der trodsede fridage og ferie tog til cykelløb. Foto: Pr-foto
Cykling Det store 100 kilometer parløb i Ballerup blev en stor publikumssucces.

Årets sidste dage stod i cyklingens tegn i Ballerup Super Arena, hvor der den 30. december blev afholdt et stort parløb over 100 kilometer.

Det endte med en stor både sportslig og publikumsmæssig succes.
Hele 2500 mennesker var mødt frem for se stævnet, hvilket er rekord for arrangøren, Dansk Bicycle Klub i arenaen.

Løbet blev skudt i gang af borgmester Jesper Würtzen (A), og det blev en underholdende affære med masser af godt cykelløb og samtidig en god generalprøve til det berømte seks-dages løb, der skydes i gang i februar måned.

Tre af de dominerende par til det kommende seks-dages løb, styrede også løjerne i parløbet og det endte med en ret sikker sejr til par nummer 14, Jesper Mørkøv og tyske Christian Grasmann.

Til gengæld skuffede par nummer syv, der ellers er et legendarisk nummer. Parret, der nu består af Alex Rasmussen og tyskeren Marcus Kaltz endte på en lidt skuffende fjerdeplads.

Til gengæld endte de to kun 16-årige ryttere i par nummer 17, Julius Johansen og Kristian Kramer Eriksen som nummer fem, efter at have erobret en soloomgang, hvilket fik publikum til at rejse sig op i arenaen og klappe de to talenter frem.

Alt i alt blev det en forrygende omgang cykelløb med masser af entusiastisk publikum, der lover godt for det store seks-dagesløb om en måneds tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *