Seniortræf i bowlinghallen
Seniorbowling-ny-copy-1.jpg
Hundredevis af seniorer mødes hver uge i Ballerup Bowling, der nu igen holder åbent hus for både nye og gamle seniorer, der vil prøve kræfter med spillet. Foto: Privatfoto
Bowling Ballerup Bowling inviterer endnu engang til åbent hus for seniorer på banerne på Tempovej 35 i Ballerup.

Det foregår fredag den 22. januar klokken 13, hvor bowlinghallen inviterer alle seniorer til gratis bowling, kaffe og kage, hvor de både kan prøve at bowle samt høre lidt om den sociale sport, der hver uge samler mange seniorer i Ballerup.

»Der er på nuværende tidspunkt cirka 350 seniorspillere fra flere forskellige klubber, der spiller i dagtimerne på alle hverdagene. Vi har klubber fra Ældresagen i Ballerup, Ledøje/Smørum samt nu også Ølstykke, der hygger sig sammen omkring spillet,« fortæller Ditte Storm fra Ballerup Bowling.

Teddy Tange er tovholder på Ældresagens bowlinghold og arrangementer – og han er meget glad for den lokale hal.

»Vi har spillet her i mange år. Her er hyggelige lokaler, god betjening. Vi har med stor glæde afholdt afslutningsfester og fået god mad til en rimelig pris, også i hverdagen efter bowling. Det sociale er selvfølgelig en stor del af senior bowling, men det er også rart at vi har fået nye baner så alt virker,« siger han.

Tilmelding kan ske på telefon 30 30 27 82 til Jacob eller Ditte eller på mail: kontakt@ballerupbowling.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *