Send P-vagten ud til os
Debat Jeg så i Ballerup Bladet, at Helle Tiedemann beder borgerne om at tage godt imod den nye P-vagt. Her på Jonstrupvej (det lukkede stykke fra nr. 237 til 253) vil vi tage ekstra godt imod P-vagten, hvis han blot ville aflægge os besøg - specielt en fredag omkring frokosttid.

På Jonstrupvej 246 huserer Tyrkisk Kultur- og Idrætsforening, som hver fredag omkring klokken 12.30 fylder vejen med biler. Føreren af bilen der blokerer indkørslen på billedet havde kun et ret flabet svar på en henvendelse om den hensynsløse parkering.

Det lukkede stykke af Jonstrupvej leverer asfalt til beboerne på vejen og er desuden adgangsvej for Tvendagervejs beboere, Ballerup Ny Skole og Villa Blide og Studekrogens beboere samt trafik til Plejehjemmet Søndersø, som nu siges at blive til flygtningecenter.

Når Ballerup Ny Skole har arrangementer med forældre eller busudflugter med børnene er det ikke kun vores ind- og udkørsler der bliver blokeret, det hele vejbredden.

Vi ønsker at få sat en stopper for den hensynsløse parkering på vejen. Samtidig anmoder vi Ballerup Kommune om at få en aftale med Furesø Kommune om fremtidig tilkørsel til det tidligere Søndersø Plejehjems bygninger – denne tilkørsel bør ske fra Jonstrupvangvej IKKE via en lille, hårdt belastet stump lukket vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *