Så er der igen Tri Event
tri-løb.jpg
Der skal både svømmes, løbes og cykles til sommerens Tri Event i Ballerup. Hvis man melder sig til hurtigt, får man lidt ekstra godt i posen, når starten går den 5. juni. Foto: Privatfoto
Triatlon Selvom det er bidende koldt for tiden, så er planlægningen til sommeren Tri Event i Ballerup allerede i fuld gang.

Svømmeklubben Triton, Cykelklubben DCR Ballerup og Ballerup Atletikklub afholder i samarbejde med Team Ballerup for 4. år i træk Tri Event i Ballerup Idrætsby den 5. juni.

Triatlon er gået fra at være en specialsport for de nørdede og meget træningsfikserede til en folkesport for almindelige motionsglade danskere.

Det betyder også, at man ikke behøver at havde det dyreste udstyr og en specialcykel til en mellemsvær formue – mindre kan sagtens gøre det. Det handler mere om viljen til at gennemføre, uanset om man er ung eller gammel og om distancen er kort eller lang.

Hvis man vil i form til Tri Eventen på grundlovsdag, tilbyder de tre idrætsforeninger hjælp til folk, der gerne vil gennemføre en af distancerne i triatlon. Hos Ballerup Atletikklub kan man træne hver dag fra klokken 18 i april og maj og få gode råd om træning og løbe med og hos Svømmeklubben Triton kører der et tre måneders crawl-forløb for begynder i januar til slut marts.

Selve Tri Eventen begynder med en svømmetur i East Kilbride badet, herefter skiftes der til cyklen og til sidst en rask løbetur .

Tilmeldingen til sommeren triatlon er nu åbnt og hvis man tilmelder sig inden den 28. januar klokken 24 får man en t-shirt og en goodiebag udleveret sammen med sit startnummer.
Man kan se mere om løbet og om tilmelding på triatlonballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *