Rideklubben var på juletur
juleridetur-på-villavejen-copy.jpg
Den lokale rideklub med følge på rundtur i Ballerup om eftermiddagen den 24. december. Foto: Privatfoto
Ridning Vanen tro tog en gruppe ryttere fra Ballerup Rideklub på juletur juleaftensdag i et herligt ridevejr.

I år deltog 34 ponyer og heste både fra rideskolen og private med et følge på cirka 50 glade børn, unge og voksne. Heste, ponyer og ryttere var klædt ud. Der var mange klædt ud som nisser – ridende på Rudolf. Der havde også sneget sig et juletræ ind i flokken samt Elsa Frost og snemanden Olaf.

Følget red rundt i Ballerup i samlet flok på og tog på visit hos flere af rideklubbens medlemmer, hvor der blev serveret kakao, gløgg, æbleskiver og andre søde sager. Og naturligvis gulerødder til hestene.

Turen endte i ridehuset på Ballerup Rideskole, hvor to strenge dommere bedømte de mange udklædte ryttere. Blandt de private ryttere vandt Elsa Frost og Olaf. Blandt rideskolens heste vandt grantræet og en sød nisse på en pony pyntet med masser af røde sløjfer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *