Politi uge 3
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørsel uden kørekort

Onsdag den 20. januar kl. 12.40 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Ballerup Boulevard. Føreren, en 36-årig mand fra Hvidovre, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Torsdag den 21. januar kl. 00.49 var den gal igen. Her standsede politiet en personbil på Hold-an Vej. Føreren, en 26-årig mand fra Birkerød, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender sigtelsen.

Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres.
Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

 

Spirituskørsel i Ballerup

Onsdag den 20. januar kl. 15.57 standsede en politipatrulje en personbil på Lautrupparken, grundet mistanke om spirituskørsel. Føreren, en 70-årig mand fra Ballerup, blev skønnet påvirket af spiritus, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Efterlyst mand fundet

En 53-årig mentalt handicappet mand, som fredag den 22. januar blev efterlyst af Københavns Vestegns politi, er blevet fundet igen.

Den efterlyste var Kaj Hansen, der forsvandt fra sit hjem i Ballerup torsdag og som siden blev efterlyst i politikredsen. Lørdag blev han fundet på Hundige Station. Han var ikke kommet noget til og blev kørt tilbage til sit hjem.

 

Brand i bolig

Fredag den 22-. januar fik politiet en anmeldelse om brand i en bolig på Klakkebjerg i Ballerup. En politipatrulje blev sendt til stedet, og ved deres ankomst var brandvæsenet på stedet.
Branden var slukket og under kontrol. Ingen kom til skade som følge af branden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *