Klassisk sangdyst for unge
ny-1.jpg
Unge fra hele landet dyster i ’Unge Synger Klassisk’ i Baltoppen LIVE lørdag den 16 januar. Der er gratis adgang. Foto: Privatfoto
Konkurrence Hvis man holder af klassisk musik eller bare har lyst til at snuse lidt til genren, så er der mulighed for det i Ballerup, når musikskolen lørdag den 16. januar holder ’Unge Synger Klassisk’ i Baltoppen LIVE.

Unge Synger Klassisk er en landsdækkende sangkonkurrence for unge i alderen 13 til 22 år, og der er deltagere fra mange forskellige musikskoler, musikkonservatorier og universitetet i hele Danmark og Sydslesvig.

Deltagerne skal optræde foran et publikum og bliver bedømt af erfarne dommere. Panelet består af sangerne Tonni Landy og Margrete Enevold samt pianisterne Tove Lønskov og Henriette Nederby.

De unge sangere skal synge en dansk romance, sang eller ballade samt en udenlandsk lied, sang eller arie på originalsproget.

Der er gratis adgang for publikum til konkurrencen og man kan komme og gå hele dagen igennem. Det begynder klokken 9.30 og slutter cirka 16.30 med præmieoverrækkelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *