Hvem har set Kaj?
kaj-hansen-copy.jpg
Kaj Hansen er efterlyst Foto: Privatfoto
Efterlyst Politiet efterlyser mand fra Ballerup.

Københavns Vestegns Politi leder efter Kaj Hansen, udviklingshæmmet, 53 år, 182 cm, iført sort sommerjakke. Han går foroverbøjet med tunge skridt. Han har forladt sit hjem i Ballerup i går og er siden ikke set. Har nogen set ham, så henvend dig til Københavns Vestegns Politi på telefon 114.

1 kommentar om “Hvem har set Kaj?”

  1. Tanja Jakobsen siger:

    Hej jeg hedder Tanja. Jeg arbejdede i en inst. tæt på bostedet Kaj boede i. Det er en del år siden, men han fortalte altid stolt over at have vasket busser med sin pædagog. Det kunne være en mulighed at høre ved terminalerne. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *