Hurra for den kommunale planlægning
Debat For et par år siden blev Lundebjerggårdsvej gjort trafiksikker med cykelstier og trafikbump. Det er vi der bor på Lundebjerggårdsvej rigtig glade for. Det har kostet flere milioner af kommunens budget.

Så er det med stor undren, at man allerede nu skal grave hele vejen op, for udskiftning af slidt ledningnet. Taler de kommunale institutioner ikke sammen?

Hvorfor blev det nedslidte net ikke udskiftet, inden vejen blev trafiksikret, så kunne der være sparet millioner, der kunne være brugt til de sociale aktiviteter der fornylig er blevet sparet væk, som for eksempel aktivitetsteamet, besparelserne på sociale væresteder.

Der kunne være etableret toiletter flere steder i kommunen, som der på det seneste har været kraftigt debatteret. Ja, listen af alternative muligheder er lang.

Nu har man altså valgt i stedet at grave milioner af kroner ned under asfalten ved denne hovedløse planlægning. Det er rigtig ærgerlig for mig som skovlundeborger i over halvtreds år, og sikkert også for mange andre, at være vidne til dette spild af gode skattekroner.

Vi hører gang på gang fra de valgte politikere, at vi skal spare. Det kan der ikke herske tvivl om vi skal. Sparesangen lyder hult i mine øren ved denne mærkværdige form for kommunal planlægning.

Må jeg være så fri, at anbefale teknisk forvaltning at ansætte en koordinator, der kan samle kommunens tekniske aktiviteter. Hvis der allerede findes en sådan, burde vedkommende fyres på gråt papir.

Nej, det er ikke et hurra!
Må det være mig tilladt at udtale et ’god dag mand økseskaft’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *