Guld og sølv i landspokalfinalerne
BMS-U16-copy.jpg
Der var guldmedaljer til BMS’ U16 herrer ved weekendens landspokalfinaler i Solrød. Foto: Privatfoto
Basketball Fem af basketklubben BMS Herlevs ungdomshold havde kvalificeret sig landspokalfinalerne, som blev afholdt lørdag i Solrød Idrætscenter.

Det blev til guldpokaler til U12 piger, U14 piger og U16 herrer, som alle vandt sikre sejre.

U12 pigerne stod for den største sejr, da de slog Åbyhøj IF med 67-6. U14 pigerne vandt også sikkert med 54-31 over Aabyhøj/Viby og endelig vandt U16 herrerne med 71-64 over Horsens IC. Christian Arpe fra U16 blev årets pokalfighter.

Det blev til sølv til U19 damer og U17 herrer. Til trods for at U19 damerne havde en føring på over 20 point over Værløse, gjorde Værløse et stærkt comeback i kampen, som de vandt med fem point, 60-55. U17 herrerne tabte med 54-73 til EVN. Et stærkt spillende EVN hold, gjorde at drengene aldrig var rigtig tæt på en sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *