Flot kamp trods nederlag
Wolfpack-mod-Koge-copy.jpg
Wolkpack førte lige indtil sidste periode, hvor Køge kom stærkt igen og endte med at vinde kampen 82-76. Foto: Laila Dokkedal
basketball Lørdag var der topopgør i herrernes 1. division, hvor Wolfpack tog imod Køge i Glostruphallen.

De cirka 300 fremmødte tilskuere fik en underholdende kamp at se på højt niveau.

Til trods for flere skadesramte spillere, som måtte erstattes af unge spillere fra bænken, så har Wolfpack leveret flotte præstationer i de to sidste kampe mod Virum og BK Amager. Til kampen mod Køge var Oliver Strøh og Philip Jørgensen tilbage i truppen efter skader og fravær.

Køge kom bedst fra start anført af den dominerende spilfordeler Razutis, der scorede 13 point i perioden. Wolfpacks Niki Tamjidi sørgede for at Wolfpack trods en sløv start vandt perioden 23-20.

I anden periode fandt Wolfpack takterne og leverede det flotteste angreb i sæsonen. Dog var der lidt for mange ukoncentrerede fejl i forsvaret, som Køge udnyttede og dermed holdt de sig tæt på Wolfpack, som førte 39-34.

Køge startede tredje periode med 8 point i rap. Wolfpack måtte tage en timeout og kom derefter kraftigt tilbage i kampen, hvor Niki Tamjidi og George Berling scorede 18 point mod Køges 5 point. Wolfpack førte 61-54 ved slutning af perioden.

Sidste periode vendte alt på en tallerken. Køges to litauiske spillere Guard Vaskys og Razutis dominerede med tre’ere og flotte assists. Fra Wolfpack holdt Waldemar Piekarski holdet tæt på til sidste minut.

Køge trak dog det længste strå denne gang og vandt 82-76.

Topscorere fra Wolfpack blev: NikiTamjidi 18 p, Oliver Strøh 13 p og Casper Ishøi 10 p.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *