Farverig udstilling i Kulturhus Måløv
Maleri-Måløv.jpg
kunst Skarpe farver og drømmende udtryk. Det er hvad man blandt andet kan se på de malerier, der bliver hængt op i Kulturhus Måløvs nye sal i den kommende tid.

Fra den 9. januar kan man se en række billeder af maleren Christina Elvira Godsk i Kulturhus Måløvs nye sal. Hun vandt i efteråret en konkurrence om at male et maleri til husets nye indgang, og nu er skridtet taget med hendes farverige udstilling i en grå januar.

Christina Elvira Godsk bruger ofte stærke farver og et drømmende udtryk og motiverne opstår næsten altid i lige linje til noget i hende selv og afspejler en sindstilstand. Hun er inspireret af kunstnere som Picasso, Frida Kahlo, Willumsen og Knud Odde.

Efter en årrække at have holdt pause fra maleriet, er hun nu tilbage igen. Der er fernisering lørdag den 9. januar mellem klokken 14 og 16 og udstillingen fortsætter til den 30. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *