Ballerup, en by i udvikling eller afvikling?
Debat Vi i Ballerup er så privilegerede at vi har en kæmpe idrætsby, og vi kunne endda for år tilbage bryste os med at være årets idrætsby, men hvad skal vi med det hvis vi ikke udnytter de faciliteter vi har!

Vi er så privilegerede at vi har en kæmpe multiarena, med tilstødende idræts faciliteter, men hvad er så årsagen til at alle større idrætsar-rangementer finder sted på den anden side af Storebælt. Hvad har Herning som vi ikke har? De har promotet dem selv, de tør tale hvor andre tier!

Og inden længe kommer der en ny fræk dreng i klassen, han hedder Royal Arena, og han ligger i en bydel i udvikling, Ørestaden. Hvis ikke vi får promotet vores by og de muligheder der er i Ballerup, kan vi efter 1. kvartal 2017 finde os selv nederst i fødekæden. Vi er en by med muligheder, vi er en by med et unikt erhvervsliv, hvad med at vi gik sammen og begyndte at lukrere på vores muligheder, ellers er vi inden længe en by i afvikling. Så hvordan vil vi helst besvare overskriften, jeg ved godt hvad jeg vil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *