Atletik i arenaen
atletik-1.jpg
Majken Lützen og Alma Søttrup står klar til at løbe 400 meter ved julestævnet i Ballerup Super Arena. Foto: Privatfoto
Atletik Ballerup Atletikklub brugte julens fridage til at holde et julestævne. Søndag den 27. december havde 44 af klubbens aktive atletikudøvere taget dagen ud af kalenderen og tog til Ballerup Super Arena, hvor der var julestævne.

I alt 11 klubber var med og det blev en god dag med masser af konkurrence i forskellige discipliner. Der var konkurrencer i så forskellige discipliner som løb på korte og lange distancer, højdespring og kuglestød.

Det blev en god dag for Ballerup Atletikklub, der fik en række gode resultater. Det betød at eksempelvis Rebecca Spiegelhauer slog personlig rekord med 2,70 meter i højdespring mens lillebror 11-årige Elias sprang 1,60 i stangspring.

I løb blev det også til en række gode resultater. 12-årige Cecilie Færge løb 60 meter i tiden 8,68 og den 11-årige Nana Grubert løb i 9,11 og blev nummer to.

På 400 meter løb 12-årige Majken Lützen i tiden 69,84 og har i sommerens løb sat flere rekorder. Så det var samlet set en god sportslig afslutning på julen og en god indledning til et nyt atletikår for Ballerup Atletikklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *