Åbent brev til Mette F.
Debat Kære Mette.

Det er en stor skam som socialdemokrat at være vidne til, at det parti, der altid har været det stolte parti for arbejdernes kamp for ligestilling og kæmpet for de svage og udsatte i samfundet, i den grad er i færd med at udslette sig selv ved at sælge ud af disse værdier. Det er mit helt klare indtryk, at det er i toppen, det er galt. Demokratiet er i fare, når man tryner afdelingerne og disses bestyrelser til at tie i kraft af en form for misforstået partisolidaritet. Hvor må det være ubehageligt, kære Mette. Det ligner dig ikke, og jeg kan ikke genkende dig.

Den måde, Socialdemokratiet kører politik på på tinge, har intet med social eller demokrati at gøre. Der er så mange problemer oppe i tiden og så megen ulighed, hvor I undlader at markere jer for ikke at sige undlader at kæmpe. Hvad med begrænsningerne i sygedagpenge/dagpenge?

Hvad med indskrænkningerne i offentlighedsloven? Hvad med holdningerne til flygtninge- og integrationspolitikken? Hvad med vores indblanding i krigsområderne Syrien m.v. – bomber i stedet for ulandsbisstand?

Jeg kunne blive ved. Jeg kan ikke genkende mit parti, og jeg skammer mig over at være socialdemokrat. Socialdemokratiet er i dag ved at bevæge sig over i en højredrejet retning, hvor jeg må stå af.

Er eneste udvej at melde sig ud af partiet, eller er det muligt at se Socialdemokratiet komme tilbage på rette kurs igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *