Verdensmester kommer til 6-dagesløbet
Cykling Når der til februar for 54. gang afvikles 6-dagesløb i København, så får det trofaste publikum i Ballerup Super Arena mulighed for at opleve en verdensmester.

Sportslig ansvarlig for løbet, Jimmi Madsen, har nemlig lavet en aftale med verdensmesteren i scratch, 23-årige tyske Lucas Liß.

Lucas Liß vandt sin VM-titel i Frankrig sidste vinter ved at besejre en række rutinerede banestjerner. Han er desuden U23 omnium europamester fra sidste år og et af banesportens helt store talenter.

»At kunne præsentere en verdensmester for vores publikum er altid en stor ting. Jeg synes, Lucas er en meget spændende rytter, som publikum skal glæde sig til at følge ved 6-dagesløbet«, vurderer Jimmi Madsen.

Lucas Liß har i øvrigt i 2014 kørt for det tyske Team Stölting, der til sæson 2016 har fusioneret med det danske Cult Energy, men er siden skiftet til Rad-Net Rose teamet. Han er søn af nu afdøde Lucjan Liss, der ved OL 1972 var med til at vinde OL-sølv i 100 km holdkørsel.

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar i Ballerup Super Arena. Tidligere er det blevet offentliggjort, at belgierne Kenny De Ketele og Moreno De Pauw, der vandt det genopstået 6-dagesløb i London samt også Jasper De Buyst kører i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *