Venstre står 100 procent ved budgetaftalen
debat Venstre står ved de aftaler, som vi har indgået. Dette gælder naturligvis også budgettet og herunder tilpasningen af dagplejen.

Som reaktion på formand for forældrebestyrelsen i dagplejen Sussie Wandels læserbrev rejser Socialdemokraterne her i avisen tvivl om, hvorvidt Venstre fortsat vil stå ved den kapacitetstilpasning af dagplejen, som vi var med til at gennemføre i forbindelse med Budget 2016.

Lad mig slå det helt fast: Venstre står 100 procent ved den budgetaftale, som vi har indgået med Socialdemokraterne, og det bliver der ikke lavet om på – heller ikke, når Sussie Wandel den 15. januar 2016 indtræder i Venstres gruppe som suppleant for Marie Kielberg-Bæk, som går på barselsorlov. Det betyder, at vi også står ved den nødvendige tilpasning af kapaciteten på dagplejeområdet, som er indeholdt i budgettet.

I Venstre går vi ind for valgfrihed – og det gælder også, når vi taler om børnepasning. Derfor har vi i forbindelse med budgetaftalerne for 2015 og 2016 fået gennemført, at der etableres en skovbørnehavegruppe i kommunen, og derfor støtter vi også, at der fortsat skal være en dagpleje i Ballerup kommune.

Af den grund ønsker vi naturligvis ikke at spare på dagplejen, og det har vi og Socialdemokraterne heller ikke gjort. Som et økonomisk ansvarligt parti er vi dog nødt til at bruge skatteydernes penge forsvarligt, og herunder hører at tilpasse vores kapacitet til den efterspørgsel, der er – det gælder i dagplejen såvel som i kommunens øvrige tilbud, og det er det – og ikke en besparelse – som indgår i budgetaftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *