Vedrørende Bybuen
debat Det står klart for enhver, at vi lørdag den 21. november havde et ekstremt snevejr. Vejudsigten havde forudsagt snevejret, så det burde ikke komme bag på nogen.

Selvfølgelig kunne man ikke forlange, at al sneen blev fjernet med det samme, men mandag middag var der stadig ikke fjernet sne på fortove, cykelstier eller i fodgængerfeltet.

Det var næsten umuligt at komme over til Skovlunde Centret, og der var mange fortvivlede ældre som stod og så på elendigheden. Vejbanen var til gengæld total renset for sne og is, er det så vigtigt?

Når vi nu er ved Bybuen, vil jeg spørge Helle Tiedemann, om det var nødvendigt at gøre tilværelsen meget lettere for bilisterne ved ovennævnte fodgængerfelt?

Kommunen har gjort overkørslen meget lettere ved at forlænge ramperne. Det er det stik modsatte af hvad flere grupper i Skovlunde har kæmpet for. Nu behøver bilerne slet ikke at sænke farten, og det gør overgangen meget farligere for fodgængerne.

Det er noget vrøvl, at overkørslen er lavet efter forskrifterne, da der rundt omkring i Skovlunde er udført bump, hvor det virkeligt er nødvendigt at bilisterne sætter farten ned.

NB. Jeg er selv bilist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *