Vedr. svanefamilien
Debat Tak til Helle Tiedemann for svaret på mit læserbrev

Men det undrer mig, at du skriver, at du har talt med mig. Jeg har hverken mødt dig eller talt med dig, og du svarede jo heller ikke på mit læserbrev fra juli måned, hvor jeg foreslog, at der skulle sættes et midlertidigt hegn op, og tilmed tilbød min gratis arbejdskraft, således at svanefamilien kunne være blevet beskyttet.

Jeg tror heller ikke, at du har talt med dem, der sidder på bænken og hygger sig med en øl eller sodavand. Dem har jeg fået et andet svar fra, for de fortæller, at der er kastet sten efter svanefamilien.

To svællinger forsvandt aften eller nat den 16. oktober, og den sidste svælling forsvandt 14 dage efter. De har ikke været klar til at flyve, da de kun har været 4½ måned gamle; de kan først flyve, når de er et halvt år gamle.

Jeg håber, at Ballerup Kommune finder en fornuftig løsning inden næste forår, når svanefamilien vender tilbage. Det var unødvendigt det, der skete med svanefamilien igen i år – dit svar kan jo ikke bruges til meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *