Valgsted manglede
Debat Ved afstemningen i dag den 3. december er afstemningsstedet på Skovlunde gamle skole blevet nedlagt. I stedet skal beboerne nord for banen nu afgive stemme på Lundebjergskolen.

Det er ikke godt for demokratiet, for der er virkelig langt at gå for ældre mennesker, der bor i Sømosekvarteret og i den gamle villaby, og da der bor forholdsvis mange ældre vælgere i disse områder vil afstanden nok afholde en del borgere fra at stemme.

Nu er jeg heldigvis billist og kan derfor køre til det nye valgsted, men her er det vanskeligt at finde parkeringsplads, fordi man ikke må køre ind i skolegården. Det burde være tilladt på en valgdag.

Næste gang jeg skal stemme, vil jeg afgive brevstemme på rådhuset, når jeg alligevel er i Ballerup.

Hvis det er en spareøvelse, at man har nedlagt afstemningsstedet på Torvevej, vil jeg mene, at udgiften til brevstemmer vil blive ret stor, hvis mange vil følge mit eksempel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *