Udskiftning i Kommunalbestyrelsen
orlov Venstres Marie Louise Kielberg-Bæk skal på barselsorlov fra Kommunalbestyrelsen og i den forbindelse godkendte de på sidste uges kommunalbestyrelsesmøde hendes afløser, stedfortræder Sussie Wandel.

Hvis man synes, navnet lyder bekendt, er det fordi, der allerede sidder én Wandel i Kommunalbestyrelsen for Venstre – nemlig hendes mand, Mikael Wandel, der overtog sin plads fra Connor O’Hanlon tidligere på året.

Marie Louise Kielberg-Bæks barselsorlov er planlagt til at vare fra 15. januar til 31. juli 2016. I perioden skal Sussie Wandel også overtage Maries pladser i henholdsvis Kultur- og Fritidsudvalget, Social- og Sundhedsudvalget samt Eliteidrætsrådet og Kasperskolernes skolebestyrelse, mens pladsen i Handicaprådet overtages af Kåre Harder Olesen fra Venstre og pladsen i Ungdomsuddannelsescenter Maglemosens bestyrelse varetages af Martin Jonassen fra Konservative.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *