Tritons svømmere i aktion flere steder i verden
Trintons-svømmeklub-1-copy.jpg
Glade Triton-svømmere efter østdanske mesterskaber, der kastede en masse medaljer af sig. Foto: Privatfoto
Svømning Svømmeklubben Tritons seneste EM-deltager, Julie Aglund Lauridsen, har været til stævne i Holland. Amsterdam Swim Cup bød først og og fremmest på et 400 fri løb, hvor Julie Aglund Lauridsen havde muligheden for at svømme sig i finalen.

Hun svømmede sig her ind på en delt 8. plads, der måtte deles med den tyske konkurrent Johanna Friedrich. Julie skulle også ud på 800 fri, hvor hun i finalen svømmede en 11. plads hjem i tiden 8:54.67.

Klubbens Johan Müller var til de nordiske juniormesterskaber i Bergen/Norge, og svømmede sig her til en bronze i 200 meter fly i tiden 2.02.33. Desuden svømmede Johan 50 fly i tiden 25.99, hvilket var personlig record.

Hjemme i Danmark har der været østdanske mesterskaber. Tritons unge svømmere var delt op i to aldersgrupper, som var til mesterskaber i henholdsvis Taastrup og Birkerød. Alle svømmere viste rigtig god form, og det blev to stævner med flotte resultater og mange nye personlige rekorder.

I gruppe 1, som var i Birkerød, tog pigerne sølvmedaljer i holdkappen på 4 x 100 meter fri og bronzemedalje på 4 x 200 meter fri. Julie Brandt fik en individuel bronze, og Mikkel S. Hansen fik guld og vandt drengenes 200 m brystsvømning.

I gruppe 2, som var i Taastrup, blev det til en større medaljehøst. Disse blev hovedsageligt fordelt på tre svømmere: Søskendeparret Liva og Gustav Stjernholm, hvor Liva Stjernholm tog seks medaljer (tre guld og tre bronze), og Gustav Stjernholm svømmede sig til fem medaljer (tre sølv og to bronze). Mikkel Hjelm kom hjem med fire medaljer (en sølv og tre bronze).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *