Svar til Martin Jonassen
debat Martin Jonassen mener, at de små lejligheder er utidssvarende og ikke passer til vore dages familier. Derfor lyder hans forslag: Nedlæg to små lejligheder og skab én stor.

Så spørger jeg: Hvem skal bo i de store lejligheder, når de danske familier er i opløsning. Tusinder bliver skilt hvert år og stadig flere vælger et liv som enlige. De unge bliver stadig ældre, inden de flytter fra forældrene. Og når forældrene køber en studielejlighed til deres børn, så er det jo ikke en treværelses.

Dertil kommer at opsvinget først sætter i gang om otte-ti år, selvom bankfolk, ejendomsmæglere , politikere og kreditforeninger prøver at ’’snakke den i gang’’. Gang på gang hører vi, at nu er der kommet nogle få hundrede flere i arbejde, og nu er der færre tvangsauktioner.

Tilbage bliver kun flygtninge til at bebo de store lejligheder, som man ønsker. Vil det hjælpe på kommunens økonomi? Det høje danske lønniveau vil ikke eksistere i fremtiden, så hvem skal betale de store huslejer?

1 kommentar om “Svar til Martin Jonassen”

  1. Martin Edens siger:

    Erik,

    du svarer jo selv på dit spørgsmål med sætningen : “De unge bliver stadig ældre, inden de flytter fra forældrene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *