Stor Star Wars-event i Ballerup
Star-Wars-copy.jpg
Måske årets julefoto skal i hus ved Ballerup Biblioteks Star Wars-event på lørdag? Foto: Thomas Sture Rasmussen
familiesjov Lørdag den 19. december kan hele familien tage med til en fjern, fjern galakse, når Ballerup Bibliotek og Baltoppen Bio går Star Wars-amok

I de seneste mange uger har mange medarbejdere på Ballerup Bibliotek haft øjnene rettet mod en fjern, fjern galakse. Biblioteket har nemlig i anledningen af den nye Star Wars-film ’The Force Awakens’, der har premiere i denne uge, sat særligt fokus på det evigt elskede univers.

Biblioteket har blandt andet en stor Star Wars-udstilling i forhallen, hvor folk fra nær og fjern har bidraget med deres egne elskede Star Wars-ting.

På lørdag kulminerer fejringen af den nye film med en stor Star Wars-event for hele familien, Der hele begynder på Ballerup Bibliotek klokken 10.30, hvor man kan møde Darth Vader og flere af de andre figurer fra Star Wars-universet, når de danske Star Wars-entusiaster i 501st Legion stiller op i fuldt udstyr.

Man kan få taget årets julefoto i Star Wars-kostumer, knipse en selfie med nogle af figurerne, deltage i en tegnekonkurrence eller gå på opdagelse i den kæmpe store Star Wars-udstilling.

Film i biffen

Klokken 12 slutter bibliotekets gratis Star Wars-fejring og resten af arrangementet kræver billet. Alle der har købt sådan én mødes på biblioteket klokken 12, hvor Stormtroopers eskorterer dem til Baltoppen Bio.

I biffen er der burgere, mens filmekspert Tue Gaston giver en underholdende introduktion til Star Wars – inden spændingen udløses og ’Star Wars VII – The Force Awakens’ bliver vist.

Billetterne kan købes i Baltoppen Bio eller via baltoppenbio1-2.dk. Filmen er ikke egnet for mindre børn.

May the force be with you. Always.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *