Sne og ulykker
Debat Jeg så blå lys lørdag aften i det voldsomme snevejr.

Jeg ankom klokken 20.54. Der var to biler, som var kørt sammen på Ballerup Boulevard ved Ringvej 4 krydset, hvor der var tre fastklemte personer.

Ifølge den brandmand jeg talte med, var der ikke nogen af dem som var kommet slemt til skade, men de havde alle tre ondt i nakken. Det var derfor, der var så mange ambulancer og brandbiler.

Den ene vejbane var spærret, da ambulancer og brandbiler samt de to forulykkede biler holdt der. Så med 10 til 15 centimeter sne var der bilkaos, idet de øvrige biler kørte meget langsomt.

Mange ville gerne hjælpe, men det skabte kun længere bilkøer, da mange biler så sad fast. Jeg skubbede selv mange i gang, nu jeg var der.

Jeg talte med den samme brandmand som før, for jeg kunne ikke forstå, hvorfor ambulancer og brandbiler ikke har en fast person de kan tilkalde, når der falder så meget sne. For den brandmand jeg talte med, måtte stå og omdirigere trafikken, da der var ikke noget politi.

Da der endelig kom en traktor med plov, var det ikke hans område, så han kørte igen.Uden at gøre noget.

Det er ikke så smart, når der sker en sneulykke, at sneen ikke bliver fjernet med det samme. For mange af bilerne glider i sneen, og det kunne skabe en ulykke mere.

Det kunne også give ambulancer og brandflok bedre arbejdsbetingelser, samt at bilisterne hurtigere kommer væk fra området.

1 kommentar om “Sne og ulykker”

  1. Helle Tiedemann siger:

    Det vil jeg bringe videre Thomas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *