Smørumpiger imponerede ved Ladies European Tour
golf Flot spil af Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen fra Smørum Golfklub.

Finaleturneringen på Ladies European Tour, Omega Dubai Ladies Masters, blev afsluttet i sidste uge med deltagelse af fem danskere – heriblandt Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen fra Smørum Golfklub.

Turneringen blev vundet i helt suveræn stil af kinesiske Shanshang Feng, der satte konkurrenterne til vægs med en sejsmargin på hele 12 slag i totalscoren 267, 21 under par.

Lidt længere nede i feltet var der kamp om titlen “Rookie of the Year” mellem Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen. Nanna skulle dog slutte i top tre og samtidigt skulle Emily ikke hente yderligere point.

Emily klarede netop cuttet og spillede to gode afsluttede runder i 70 og 69 slag og med en delt 17. plads, sørgede hun for, at ingen kunne true hende i kampen om Rookie-titlen. Tidligere på året vandt Emily Hero Woman’s Indian Open og blev den yngste danske Europatour vinder i en alder af 19 år og 232 dage.

Nanna bliver suveræn to’er på Rookie-listen, idet ingen var i nærheden af at true de to danskere.

»Det er første gang siden 1996, hvor en ung Thomas Bjørn vandt Loch Lomond World International og Rookie-titlen på European Tour, at Danmark igen har en spiller, der opnår den hæder,« siger Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *