Så køres det konservative skyts igen i stilling
Debat Kære Karsten Kriegel. Så køres det konservative skyts imod indsnævring og Skovlundes udvikling igen i stilling.

Det eneste jeg kan give dig ret i er, at ting tager tid… Der skal laves grundige forberedelser og undersøges meget, inden vi bruger borgernes penge.

Ja, jeg tror på projektet, jeg tror på udvikling og ikke som du Karsten på afvikling. Jeg tror på at vi kan få skabt et levende og dynamisk Skovlunde. Jeg tror på at hvis vi ikke gør noget så kommer det til at handle om forslumring og afvikling – og det vil jeg ikke være med til, det er ikke derfor jeg er valgt af borgerne. Jeg tror på at jeg er valgt, fordi jeg vil være med til at udvikle og det tager jeg ansvar for.

Kald det panikløsning og kald mig naiv! Men lov mig at du husker at undskylde når det viser sig at flertallets løsning for Skovlunde er den rette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *