Politiet indtog Centrumgaden
Politi-besøg.jpg
Den mobile politistation med lokalbetjente var klar fra tidlig formiddag på Kirketorvet i Centrumgaden. Foto: privatfoto
indbrud Den mobile politistation lagde til i Centrumgaden mandag formiddag med gode råd mod indbrud og gratis tænd/sluk ure.

Den markante hvide bil med de store blå bogstaver trak en del opmærksomhed på den ellers ganske tomme Kirketorvet i Centrumgaden, sådan en mandag formiddag. Ikke mindst fordi et par hurtige cyklister pludselig opdagede politiets tilstedeværelse og fik meget travlt med at hoppe af cyklen og trække pænt af sted ved gågaden.

Det var den mobile politistation fra Københavns Vestegns Politi, der kom forbi med gode råd om indbrudssikring i den såkaldte ’Operation Julelys’.

Julen er nemlig indbrudstid og derfor er det en god ide at tænde lys både inde og ude i den mørke tid. Indbrudstyve foretrækker mørklagte boliger, hvor det er lettere at ’arbejde’ uforstyrret.

Gratis ur

Ikke nok med, at man kunne få en snak med lokalbetjentene og få gode om, hvordan man undgår indbrud. De første 100 fremmødte fik også et gratis tænd/sluk ur, der netop kan være med til at afskrække tyven. Der var også råd om nabohjælp, hvor man kunne høre om fordelene ved et aktivt naboskab, hvor naboer holder et vågent øje med hinandens boliger og dermed undgår indbrud.

Endelig var der mulighed for at få en snak med offerrådgivningen, der kunne fortælle om deres arbejde og hvilken hjælp de kan tilbyde ofre for blandt andet indbrud.

Den mobile politistation kører i den kommende tid rundt i politikredsens 11 kommuner som et led i indbrudsbekæmpelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *