Ny fodboldklub i Ballerup
Fodbold I september 2015 dukkede en ny klub op på Ballerups fodboldscene, da dannelsen af Ballerup Boldklub blev en realitet.

Boldklubben er kulminationen på mange års overvejelser, og projektet tog pludselig fart, da flere personer fra klubbens nyvalgte bestyrelse, uafhængigt af hinanden, arbejdede på, hvordan disse overvejelser kunne blive en realitet.

Ifølge klubbens formand, Martin Eriksen, er det vigtig at understrege, at det er en ny klub, hvor der bliver startet fra nul, men at der fra de flestes side vil være nogle sentimentale årsager til, at engagere sig i klubben. Det vil man prøve at udnytte i en positiv retning, så der kan blive dannet en klub med sin helt egen identitet.

»Det er i høj grad vigtigt at vi ikke bliver for nostalgiske, og derved ubevist kommer til at fokusere og længes mere efter et ”da” end et ”nu”. For det er hverken ambitionen at Ballerup Boldklub skal være en reminiscens af Ballerup og Skovlunde IF eller en elefantkirkegård, men det skal være et sted, hvor den ånd og sjæl, som for tiden nemt kan gå tabt, eller blive tilsidesat for stordriftsfordele, kan leve, og måske vigtigst af alt – kan leve videre,« siger Martin Eriksen.

Ambitionsniveauet for den nye klub er ikke endeligt defineret, da klubben endnu ikke er blevet indrangeret hos DBU Sjælland. Det er heller ikke fastlagt endnu hvor Ballerup Boldklub får tilhørssted, men klubben har ansøgt kommunen om, at få lov at have til huse i Ballerup Idrætspark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *