Nedlæg to små, skab én stor
Debat Jeg må simpelthen kommentere på den igangværende debat omkring sammenlægning af små lejligheder til større.

Hos Det Konservative Folkeparti har det meget længe været et mål, at få nedlagt mindre almene boliger til fordel for større. De små er utidssvarende og passer ikke til en familie anno 2015.

Sådan er det.

Og når de små forsvinder og bliver erstattet med større, så betyder det at folk uden indkomst ikke har råd til at flytte ind i dem. Sådan er det.

Det vi har brug for i Ballerup Kommune er flere familier med dobbelt indtægt, bosiddende i privat såvel som alment.

Og nej det er ikke gratis at drive skoler og dagtilbud, men modsat borgere uden indkomst, så vil en familie med dobbelt indtægt lægge penge i kommunekassen via indkomstskatten.

Og til Erik Degn; ja vores kommunale økonomi er udfordret i Ballerup. Budgetprognoserne i næste mange år fremover, viser besparelser, og derfor er det afgørende at vi som kommune kan tiltrække nye arbejdende borgere. Dermed kan vi gøre noget aktivt for den kommunale økonomi.

Hos Det Konservative Folkeparti ser vi hellere flere private boliger i Ballerup Kommune, men vores holdning til den almene boligmasser er klar. Nedlæg to små, skab én stor. Det vil øge ressourcerne i de almene boliger, i hvert fald på det økonomiske niveau og det har Ballerup Kommune i høj grad brug for, da øget tilflytning og dermed større skattegrundlag, er eneste mulighed vi har for at skabe en bedre økonomisk balance i Ballerup Kommune og det i særdeleshed, i vores almene boligområder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *