Medaljer ved DM på kortbane
Svømning Tritons Elitehold vender hjem fra DM på kortbane i Gladsaxe med én sølv og fire bronzemedaljer - foruden 24 nye klubrekorder og masser af personlige rekorder.

Maja Nielsen svømmede sig flot til to senior bronze medaljer, i henholdsvis 100 og 200 meter individuel medley. Samtidig var hun også med på holdkappen i 4 x 50 fri, hvor hun sammen med Amanda Duus, Megan Forslund Hansen og Camilla Dufour tog bronzemedalje.

Hos juniorerne tog Johan Müller tog sig af sølvmedaljen i 200 meter fly, og Helena Berg Wenk svømmede sig til bronze på den lange distance 1500 fri, mens Katrine B. Hansen svømmede sølv hjem i både 200 medley og 400 medley

Samtidig svømmede Katrine B. Hansen og Johan Müller under kravtiden til det nordiske juniormesterskab. Desværre var det kun Johan der blev udtaget, da der kun var 24 pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *