Jungledyr og julesjov
centret-Pyrus-copy.jpg
underholdning Den kommende weekend byder endnu engang på masser af juleunderholdning for de handlende i Ballerup Centret.

Fredag den 18. december klokken 15 kan man tage med til jul i junglen, når Jungledyret Hugos juleshow kommer til byen. Hugo vil gerne holde jul, men det er lidt svært i junglen, hvor der hverken er sne eller grantræer. Så publikum må hjælpe Hugo med at klare julen.

centret---jungledyret-hugo-copy

Lørdag klokken 12 kommer alletiders nisse Pyrus til Ballerup og skruer op for julestemningen med sit underholdende juleshow. »Vi Vil Ha’ Gang I Den – Sang I Den – Mere Ramasjang Og Tjubang I Den.« De fleste børn kender sangene og Pyrus, der som altid er fuld af sjov og ballade.

Søndag er der klokken 11.30 sjov for børn, når Julemanden og hans forsvundne rensdyr Rudolf underholder på scenen. Og klokken 13 overtager Lærke fra MGP mikrofonen og giver koncert.

Lærke har på rekordtid taget mange børn og unge med storm. Efter Lærke sidste år fik en flot 2. plads med hittet ’Så Ta´ Den Dog’ i MGP fik DR øjnene op for hende og hun har siden været med til at lave tv på både DR Ramasjang og Ultra.

centret---lærke-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *